Au apărut zarurile ce se rostogolesc singure

Jocul de barbut va avea o nouă dimensiune!

 

Tehnologia intră și mai mult în jocurile live cu aceste zaruri deștepte. Fie că te joci table, Monopoly sau orice alt board game ele se rostogolesc singure la un simplu șoc.

Numele lor e Boogie Dice și cel mai probabil inventatorii lor pierdeau prea mult vremea la table adunând zarurile și aruncându-le din nou. „Leneșii” invetatori sunt Saar Sha și Nimrod Back.

Acestea se activează în trei moduri: mișcare (fără să le atingi), sunet (bați din palme) și aplicație pe telefon. Ultima variantă este cea mai interactivă: alegi o melodie și zarurile danseaza singure, setezi timpul de rostogolire și culorile pentru luminile LED.

Platforma de incarcare wireless pentru Boogie Dice

Înăuntrul lor se află bateria reîncărcabilă wireless, luminile LED, senzorul de mișcare și un motoraș pentru acționarea rostogolirilor. Se observă dimensiunea ceva mai mare față de zarurile obișnuite. Tehnologia are dezavantajele ei!

Acum mulți ar spune că zarurile sunt din start măsluite din cauza nedistribuirii egale a masei componentelor din interior sau chiar din aplicația de pe telefon. Nu putem să ignorăm aceste aspecte într-un joc, dar totuși: norocul e noroc!

Prețul va fi aproximativ 25 € (+/- 110 lei) și încă se așteaptă susținători pe pagina de KickStarter a proiectului.

Spor la 6-6 !

Sursa: KickStarter și Boogie Dice

Comentarii